Login
Informatie opleidingen


Op deze pagina treft u documenten over de opleiding aan, zoals studiegidsen.

Betonconstructeur Basis (v.h. ASEng)
Je bent afgestudeerd aan een mbo Bouwkunde of Infratechniek en je wilt aan de slag in de betonwereld? Daarnaast wil jij jouw kennis verder verdiepen maar je wilt niet nóg vier jaar doorstuderen aan een hbo? Dan is de opleiding Betonconstructeur Basis een opleiding die goed bij jou past. Via dit programma haal je binnen twee jaar alle relevante theoretische én praktische kennis in huis om zelfstandig allerlei tekeningen te kunnen maken of modelleren en eenvoudige constructies te berekenen. En daarnaast ben je gewoon full time aan het werk en breng je het geleerde direct in de praktijk.

 

Betonconstructies BV/BmS of Staalconstructies BV/BmS
De opleiding Betonconstructeur BV/BmS biedt carrièrekansen en persoonlijke ontwikkeling voor jonge professionals binnen de Bouw- en Infrasector. De opleiding is afgestemd op afgestudeerden van een hogeschool die hun kennis willen verbreden in bouwkundige en/of civiele-infraconstructies. Succesvol construeren vereist een optimale beheersing van de materie. Daarom is voor deze opleiding een relevante werkervaring en -omgeving aan te bevelen. Betonconstructeur BV/BmS is een deeltijdopleiding waarvan het denk- en werkniveau vergelijkbaar is met bachelorniveau (niveau 6).

Constructief Ontwerpen BV/BmS

Het ontwerpproces in de Bouw- en Infrasector vormt steeds meer een geïntegreerd geheel van product- en procesontwikkeling. De opleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS speelt daar continu op in. Een goede en veilige constructie ontstaat niet vanzelf. Het ontwerpproces is bepalend voor alle daaropvolgende fasen in het bouwproces. Beslissende keuzes ten aanzien van technische uitvoerbaarheid, materiaalsoort en economische haalbaarheid worden in het ontwerpstadium gemaakt.

De opleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS is afgestemd op constructief afgestudeerden van een hogeschool die hun kennis willen verdiepen en verbreden in bouwkundige en/of civiele-infraconstructies op masterniveau.

In Opleidingsinformatie op uw inlogpagina staan de studiegids en Examenreglement van het afgelopen jaar.

Afstuderen Constuctief Ontwerper