Login
Inhoudsopgave
Informatie opleidingen
Betonconstructies Basis
Staalbouwkundig tekenaar constructeur
Beton- en Staalconstructies
Constructief Ontwerpen
Oud
Alle pagina's

Betonconstructies BV/BmS of Staalconstructies BV/BmS
De opleiding Betonconstructeur BV/BmS biedt carrièrekansen en persoonlijke ontwikkeling voor jonge professionals binnen de Bouw- en Infrasector. De opleiding is afgestemd op afgestudeerden van een hogeschool die hun kennis willen verbreden in bouwkundige en/of civiele-infraconstructies. Succesvol construeren vereist een optimale beheersing van de materie. Daarom is voor deze opleiding een relevante werkervaring en -omgeving aan te bevelen. Betonconstructeur BV/BmS is een deeltijdopleiding waarvan het denk- en werkniveau vergelijkbaar is met bachelorniveau (niveau 6).

Constructief Ontwerpen BV/BmS

Het ontwerpproces in de Bouw- en Infrasector vormt steeds meer een ge√Įntegreerd geheel van product- en procesontwikkeling. De opleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS speelt daar continu op in. Een goede en veilige constructie ontstaat niet vanzelf. Het ontwerpproces is bepalend voor alle daaropvolgende fasen in het bouwproces. Beslissende keuzes ten aanzien van technische uitvoerbaarheid, materiaalsoort en economische haalbaarheid worden in het ontwerpstadium gemaakt.

De opleiding Constructief Ontwerpen BV/BmS is afgestemd op constructief afgestudeerden van een hogeschool die hun kennis willen verdiepen en verbreden in bouwkundige en/of civiele-infraconstructies op masterniveau.

In Opleidingsinformatie op uw inlogpagina staan de studiegids en Examenreglement van het afgelopen jaar.

Afstuderen Constuctief Ontwerper